Жена на 68 г. е била жестоко пребита в дома

...
Жена на 68 г. е била жестоко пребита в дома
Коментари Харесай

Грабител преби пенсионерка с цепеница

Жена на 68 година е била грубо пребита в дома си в шуменското село Цани Гинчево, като е удряна с дърво по главата и цялото тяло. Извършителят, нейният съселянин К. К. на 24 година, е арестуван, научи " Труд ". Окръжен съд в Шумен му наложи непрекъсната мярка задържане под стража във вторник по импортирано искане от прокуратурата за обир в изискванията на рисков рецидив и нанесена междинна телесна щета. Това оповестиха за " Труд " от пресцентъра на съда и прецизираха, че непрекъснатият арест може да се апелира пред Апелативен съд Варна на 23 март.
Според осведомени, дамата била нападната в дома си в петък против събота и била пребита, с цел да даде пенсията си. В събота тя е била открита от нейн комшия в безпомощно положение. Приведена е в МБАЛ Шумен и към момента е в интензивно поделение. По неофициални данни, в началото е била контактна и съумяла да даде насоки на криминалисти.
Жената е с черепно-мозъчна контузия, с потрошени ребра и прешлени и животът й още е под заплаха. Към контузиите на дамата се прибавя и зараза с covid-19 и по неофициални данни дамата е интубирана.
Според съселяни, пенсионерката е нападната за пари, а причинителят може да е подбуден от упоителен апетит.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР