Жена на 63 години е паднала вчера в река Искър

...
Жена на 63 години е паднала вчера в река Искър
Коментари Харесай

Жена падна в река Искър до село Луково

Жена на 63 години е паднала през вчерашния ден в река Искър в региона на село Луково до жп мост. Към мястото на произшествието е изпратен един пожарен автомобил от Своге, само че на място екипът открива, че в този сектор реката е доста дълбока и течението е доста мощно. Повикан е избавителен екип за оказване на подпомагане. Към 21:20 часа дамата е извадена от реката в положително общо положение и е предадена на кола за спешна помощ от Спешна помощ за обзор, предава Днес бг.  

Пожарникарите са реагирали на 350 сигнала за развалени покриви, паднали стълбове и дървета, наводнени къщи, дворове и улици през вчерашния ден по отношение на оповестения оранжев код за интензивни превалявания и мощен вятър на територията на цялата страна.  

Силният вятър е нанесъл най-големи провали в областите Смолян, Търговище, Разград, Силистра и Варна, където има голям брой паднали покриви, стълбове и дървета. След отслабването напразно ситуацията в страната се възстановява, показва от ГДПБЗН.

През миналото денонощие са очистване общо 67 пожара. Екипите на пожарната са реагирали на 433 сигнала за катастрофи. С директни материални вреди са зародили 28 пожара, от които девет в жилищни здания и пет в транспортни средства. Без нанесени материални вреди са зародили 39 пожара, от които 20 в сухи треви, горска постелка и шубраци.

Извършени са 357 избавителни действия и помощни интервенции, от които 24 при бедствия, 23 при произшествия и в транспортни средства и 303 случая на техническа помощ.

Регистрирани са и девет лъжливи повиквания. При пожарите няма починали и потърпевши хора.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР