Жена на 21 години е била арестувана в Словения заради

...
Жена на 21 години е била арестувана в Словения заради
Коментари Харесай

Словенка си отрязала ръката, за да получи чрез измама застрахователна премия

Жена на 21 години е била задържана в Словения поради това, че съзнателно си е отрязала ръката, с цел да получи застрахователна награда в размер на няколкостотин хиляди евро, съобщи Агенция Франс Прес, като се базира на полицията.

Действайки със съизвършител, тя съзнателно си е отрязала ръката до китката с циркуляр с вярата да показа това като акцидент, посочи представител на полицията в Любляна Валтер Жрински.

Отрязаната ръка е била зашита в университетска болница в Любляна. Следователите открили, че младата жена се пробвала да употребява пет контракта за застраховка, които била подписала малко по-рано.

Тя се надявала да получи общо 380 000 евро компенсации, както и да получава по 3000 евро на месец поради неработоспособност. Жената и нейният съизвършител - член на фамилията й на 29 години, са сложени под арест и ще бъдат изправени пред съд.

Те рискуват да получат присъда от осем години затвор. Съучастникът към този момент е бил осъждан за измами. Двойка по-възрастни съучастници, също от фамилията на младата жена, е сложена под правосъден надзор. Случаят, за който заяви през днешния ден полицията, е станал при започване на годината в предградие на Любляна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР