Жена ми си е вкъщи, арестът й е недоразумение, казва

...
Жена ми си е вкъщи, арестът й е недоразумение, казва
Коментари Харесай

Белослава залитнала по алкохола заради спад в кариерата

Жена ми си е у дома, карцерът й е неразбирателство, споделя брачният партньор на певицата 



" Белослава си е вкъщи. Става въпрос за неразбирателство. То ще бъде изяснено. " Това сподели за " България Днес " брачният партньор на Белослава - художникът Евгени Йонов. До публицистичното привършване на броя телефоните на певицата и на майка й - именитата актриса Анета Сотирова, бяха изключени.

Известната поп и джаз изпълнителка оня ден влезе в полицейските летописи за шофиране след приложимост на алкохол. Според информация от медиите дъщерята на Анета Сотирова е била арестувана в ареста на Шесто РПУ в София.

" Всичко е наред с жена ми. Добре е, чакаме обстановката да се обясни. Аз нямам какво да кажа повече, тъй като сега съм в чужбина ", добави Евгени Йонов.

Мъжът на Белослава сподели още, че фамилията е възнамерявало да отпътува през вчерашния ден към морето. Артистичната двойка има къща в курорта Лозенец и постоянно взе участие в разнообразни обществени изяви там.

" Но нищо човешко не ни е непознато ", направи лек намек мъжът на певицата. Това може да се пояснява и в посока на упоритите клюки, че през последните няколко години Белослава е заобичала чашката.

Засега от Министерство на вътрешните работи удостоверяват само, че има 49-годишна задържана жена, карала след приложимост на алкохол. Според някои изявления вместо изпълнителката на телефона й отговаряла непозната жена. По думите й информацията за закопчаването на Белослава не дава отговор на истината и тя не се намира в следствения арест на столичното Шесто РПУ.

Вчера стана ясно, че точно Белослава е била дамата, карала след приложимост на алкохол и задържана към 4,30 часа сутринта.

Поп звездата е била спряна от полицейски патрул на столичния бул. " Александър Пушкин ", малко преди Княжево. Тя е излязла от денонощен магазин, а униформените тръгнали след нея. Няколко метра по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1, 25 промила алкохол. По закон при над 1,2 промила се носи наказателна отговорност. Изчакват се и резултатите на взетите от Белослава кръвни проби.
 Белослава се е запасила с чаши за вино Белослава се е запасила с чаши за вино


Преди време родни таблоиди набедиха певицата в користолюбие към бялото вино. Повод за изявленията стана изнесеното от софиянец в обществените мрежи. Той видял Белослава да излиза от присъединяване в утринен блок на огромна бг телевизия и да засяда в близко заведение с другарка. Белослава си поръчала чаша бяло вино, макар че било единствено 10 часа. Колежки на щерката на Анета Сотирова пък описват, че тя се опитвала да удави паниката от спада в кариерата си с лек алкохол. Към обяд чашата бяло вино за утринен " отскок " към този момент се превръщала в бутилка, настояват те. Белослава години наред бе на гребена на вълната, само че в последно време музикалната сцена е атакувана от доста млади изпълнителки, които постановат и по-модерно звучене в " духа на днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР