ЖЕНА механик разказа за избора си на кариера – и

...
ЖЕНА механик разказа за избора си на кариера – и
Коментари Харесай

Обичам „мръсната“ си работа, хората не могат да повярват, че съм я избрал като кариера, но се радвам да им докажа, че грешат

ЖЕНА монтьор описа за избора си на кариера – и отвърна на тези, които споделят, че не могат да повярват, че работи с коли.

Потребителят на обществените медии Daimee Charisma се назова „ Момичето монтьор “ с помощта на работата си като чирак дружно с татко си.

Въпреки това, което мнозина си мислят, Дайми в никакъв случай не е съжалявала за работата си, защото обича да слиза и да поправя коли и да учи за всички разнообразни елементи.

В отговор на изказванията, че „ да си монтьор е мръсна работа “, Daimee просто се засмя, до момента в който разгласява видео с език в бузата, където демонстрира действителността на всекидневието си 9-5.

Във видео, оповестено в нейния акаунт в TikTok @daimeecharisma_rosales, тя може да бъде забелязана да стои в офиса, откакто е работила по някои счупени спирачки на транспортно средство.

Дейми беше облечена в чифт тъмни клинове за фитнес и горнище, до момента в който сподели по какъв начин стомахът и коремът й на шоуто са покрити с нечистотия и масло.

Тя изясни: „ Така че върша спирач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР