Жена ли ще се окаже в центъра на мистериозното изчезване

...
Жена ли ще се окаже в центъра на мистериозното изчезване
Коментари Харесай

Жена ли е в основата на изчезването на Янек?

Жена ли ще се окаже в центъра на мистериозното изгубване на Янек Миланов от Дупница? Петя Николова ли е в основата на злокобно закононарушение, към момента обгърнато в догадки? Това се пита в този момент цяла Дупница.

Хората описват, че откогато е липсващ Янек, Каплата и жена му ходили за ръка - нещо, което скоро не им се е случвало да видят, написа Glas.bg.

Във вторник братът на Янек - Марио, е занесъл на основния прокурор скрийншотове с чат сред Янек и Петя, брачната половинка на Каплата.

Какво тъкмо са си писали двамата, към момента е мистерия, само че случилото се през вчерашния ден - арестуването на някогашния гард на Братя Галеви – Васил Капланов-Каплата, на паркинга на заведение в Дупница, подсказва за връзка сред Петя, Каплата и изгубването на Янек.

Всъщност Каплата е разпитван няколко пъти към този момент след изгубването на Янек, защото камерите на огромен фармацевтичен цех в Дупница и няколко бензиностанции са го снимали да минава с джипа си същата вечер. На предната седалка е имало човек. Час и половина по-късно е засечен да се връща самичък - от индивида до него нямало диря. Именно по тази причина е измежду обвинените още в самото начало.

Според поданици на Дупница, в случай че Янек е мъртъв, трупът му е изгорял в авансово изработен гроб. Според източници на уеб страницата, мъжът е погубен още на 1 август. Предполага се, че закононарушението е осъществено в джипа.

Джипът потегля в посока село Крайници, там Каплата има вила.

Двамата са имали спогодба да се видят - да се схванат поради дамата на Каплата, с която той не живеел от много време и която била настояще гадже на Янек.

Хората разправят, че преди да се ожени за Каплата, Петя е имала дългогодишна връзка с Янек. След като той отпътува за чужбина, тя се омъжва за Каплата. Сега, като схванал Каплата, че те още веднъж се виждат, напряко буен.

Първо му била надраскана колата на Янек, има записи от охранителни камери по какъв начин маскиран прави това. Освен това той е бил заплашван - има тъжби.

Телефонът на Янек е давал свободно до вечерта. Не е изключено той да е погубен или неподвижен още пред тях и качен в колата. Хвърлят му телефона в някаква шахта или водосток на блока и го карат в планината, в седловината Ярема, където Каплата върви на лов.

Според осведомени там, в пустошта, имало авансово изкопан гроб. Трупът на мъжа е бил изгорял и са го и закопали - съвсем по модел на Братя Галеви.

Впрочем през вчерашния ден, при ареста на Каплата, са му конфискувани много оръжия - и всичките законни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР