Жена, която яздела диво механичен бик с партньора си, в

...
Жена, която яздела диво механичен бик с партньора си, в
Коментари Харесай

Жена получи токов удар във влагалището при секс върху механичен бик

Жена, която яздела диво машинален бик с колегата си, в последна сметка е получила токов удар във влагалището си.

Служителката в бар Лиза решила да тества бика и да пробват върху него това-онова с гаджето си, като настроили бика на най-ниската скорост, само че не след дълго опитът ги отвел до доста противен процес.

Появявайки се в TLC's Sex Sent to the ER, Дарън споделя: " Знаех, че това ще бъде неприятна концепция през цялото време, само че се съгласих с нея. "

Американката Лиза разказа секса им на механичния бик като „ сантиментално, чувствено и полово “ прекарване, само че внезапно тя била „ ударена от ток “ в интимните си елементи, написа Daily Star, представен от БЛИЦ. Двамата били изстреляни от токовия удар да се търкалят на пода. Лиза допълзяла при Дарън и го намерила да се тресе на пода.

Тя споделя: " Мислех, че той е получил пристъп. През мозъка ми мина всичко от: " Имам ток във влагалището си ", до: " О, Боже, Дарън има пристъп ".



След като били откарани в болница, Лиза научила, че цялата ѝ тазова област, в това число влагалището, е покрита с изгаряния. Медицинският личен състав ѝ обяснил, че бикът не е виновен за токовия удар, само че той е породен от Дарън, който има хемохроматоза, положение, което е предизвикало струпване на прекалено много желязо и увреждане на сърцето му.

Той имал дефибрилатор, с цел да контролира сърдечния му темп и когато машината се присъединила, изпратила шоков удар, с цел да рестартира сърдечната му периодичност, което от своя страна изпържило Лиза.

Лекарите свалили дефибрилатора на Дарън, а на Лиза е казано да се въздържа всевъзможни интимни моменти, до момента в който не бъде излекувана изцяло.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР