Жена, която плати повече от 200 долара за торта по

...
Жена, която плати повече от 200 долара за торта по
Коментари Харесай

От мечта до кошмар: Жена плати 200 долара за торта, а резултата беше катастрофален

Жена, която заплати повече от 200 $ за торта по поръчка за първия рожден ден на внучката си, остана разочарована от крайния артикул. 

Криси Джо, която живее в Съединени американски щати, е поръчала триетажна торта за идното празненство на внучката си Ив. Тя предоставила фотография на сладкарите, с цел да придобият по-ясна визия за украсата на торта. 

Джо показа видео в обществената мрежа TikTok. На него се виждат фрагменти на “катастрофалния ” десерт . Криси Джо разказва десерта, като „ най-лошата торта, която е виждала в живота си “. Видеото има над 5,1 милиона гледания, а потребителите в мрежата са изумени от типа на празничния десерт.  

Криси Джо показва, че е помолила тортата да бъде на три равнища. По думите ѝ  първото равнище е трябвало да наподобява на пънче на растение, второто трябвало да бъде с бяла основа, облепена с фондан, наподобяващ горски мъх . Третото равнище на тортата трябвало да наподобява на шапка на гъба - с алена основа и бели точки , показва Джо.  

На фотографията, която демонстрирах на сладкарите, имаше и набор от красиви, цветни, захарни цветя и листа , направени от фондан, споделя дамата във видеото.  

Woman who spent 'well over $200' on a fairy-themed birthday cake for her granddaughter is left HORRIFIED by the baker's disastrous results
via
— Lisa Jodi Benevento (@BeneventoLisaJ)
По публикуваните фрагменти онлайн се вижда, че готовата торта по нищо не наподобява на описаната от Джо.  

“Долният пласт на тортата беше кафяв и имаше топчета неравномерна глазура към страните на сладкиша. Средната част беше розова и на бучки. Върху нея беше повърхностно скицирано „ Eves one “. Последната част съдържаше нещо, което изглеждаше, като опит на пекаря да направи гъба - синя основа с бяла глазура ”, изяснява Джо за сладкиша, за който е трябвало да заплати над 200 $. 
Replying to @cakebabe90
„ Това трябваше да е тортата за рождения ден на моята внучка. Похарчих над 200 $ за тази торта и ето какво получих. Това е най-лошо направената торта, която съм виждал в живота си “ , сподели Криси Джо.

„ Когато споделих на сладкаря, че съм доста смутен от резултата, тъй като тортата наподобява извънредно, той сподели: „ Е, ще призная, че беше доста по-трудно, в сравнение с си мислех, че ще бъде направата “, споделя Джо. 

Видеото провокира голям брой отрицателни реакции в обществените мрежи. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР