Жена, която някога е разчитала на закупени от магазина готови

...
Жена, която някога е разчитала на закупени от магазина готови
Коментари Харесай

Жена отглежда достатъчно храна, за да изхрани семейството си за четири месеца - спестява £1500 годишно

Жена, която в миналото е разчитала на закупени от магазина подготвени ястия и храна за у дома, в този момент отглежда задоволително храна, с цел да поддържа цялото си семейство за четирима месеца – спестявайки хиляди долари годишно.

27-годишната Кара Джоунс стартира изследването си в региона на стопанисването по време на пандемията, когато се усещаше „ отвън надзор “, и научи всичко за това по какъв начин не просто да пораства, само че консервирайте храната посредством консервиране и други способи. Джоунс научи методите по какъв начин да изпълни килера си с прясна консервирана храна, употребявайки видеоклипове в Youtube.

Майката на две деца има консервирани зеленчуци, брашно и цели подготвени ястия в килера си - и твърди, че храната е задоволителна, с цел да им стигне за четири месеца. „ Започнах да виждам видеоклипове в YouTube и да се образовам на консервирането. Сега мога да управлявам какво влиза в тялото ни. Имам задоволително храна, с цел да устоя три до четири месеца “, изясни устойчивата майка.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Джоунс живее бл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР