Жена е загинала при пожар в новозагорското село Баня, съобщиха

...
Жена е загинала при пожар в новозагорското село Баня, съобщиха
Коментари Харесай

Жена загина при пожар в новозагорското село Баня


Жена е починала при пожар в новозагорското село Баня, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция в Сливен.

Сигналът за пожар е получен през днешния ден, 7 ноември, малко след среднощ. Починалата жена е на 54 години. Произшествието е ликвидирано от един екип на Регионалната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Нова Загора. Причината за пожара е немарливост при боравене с печка на твърдо гориво. Спасена е постройката, унищожено е домашно имущество.  

В дните от 4-ти до 7 ноември екипи на пожарната работа в региона са се отзовали на 27 сигнала за катастрофи. Своевременно са погасени пожари без да причинят директни материални вреди, зародили в сухи треви и боклуци, като пет от тях са в Котел, шест - в Нова Загора, пет - в Сливен и два - в Твърдица.

Продължават опитите за преодоляване на пожара в местността „ Стражко поле “ на територията на полигона " Ново село " край село Мокрен, зародил в четвъртък. Сигналът е за запалена мъртва горска постеля. Най-вероятната причина за пожара е в резултат на военни стрелби. В пожарогасенето се включиха два военни хеликоптера, горски чиновници и военни. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР