Жена е възмутена от некоректно отношение на таксиметров шофьор, работещ

...
Жена е възмутена от некоректно отношение на таксиметров шофьор, работещ
Коментари Харесай

Майната ти, слизай: Таксиметров шофьор изпъди жена от колата по грозен начин

Жена е възмутена от неточно отношение на таксиметров водач, работещ на територията на Габрово.

Жената, която запази анонимност в обществените мрежи, написа, че е била изгонена от автомобила на таксиметровия водач, защото нямала дребни пари, с които да заплати за услугата.

Жената дала банкноти на лидера на таксито, само че той й ги върнал.

" След като му дадох парички, той измрънка: Нямаш ли дребни, аз по какъв начин да ти върна?! Отвърнах, че в бързината не съм видяла, че нямам по-дребни ", написа дамата.

След като върнал парите на дамата, водачът се обърнал към нея с думите: " Майната ти тогава, слизай и се махай! ".

" Попитах го по този начин ли би трябвало да се държи с клиент и му предложих да отидем да ги разбием, само че той отново отвърна: " Абе, аре разкарай се, майната ти, бе ". По принцип желаех да си платя все пак, само че най-после просто слезнах и си потеглих. Таксито е номер 12 ", написа още тя.



В мненията под поста Боряна Йорданова написа, че това не е индивидуален случай. Тя твърди, че е била замеряна със стотинки от водач на такси.

" Това не се случва за пръв път! Замеряли са ме със стотинки по същия мотив - дай дребни, давам, измежду които надлежно и жълти, след което внезапно се стопира, замеря ме със стотинките и ми крещи в лицето: Слизааай ". Безмълвна съм за обслужването! ", означи Боряна.

Друг коментар гласи, че казусът с дребните пари би изнемощял, в случай че жълтите возила са оборудвани с ПОС терминал, който разрешава да се заплати с дебитна или кредитна карта.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР