Жена е с опасност за живота след катастрофа в село

...
Жена е с опасност за живота след катастрофа в село
Коментари Харесай

Кръв на пътя! Софиянец блъсна пешеходка в Бързия, борят се за живота ѝ в монтанската болница

Жена е с заплаха за живота след злополука в село Бързия, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Инцидентът е станал през вчерашния ден, към 15 часа, ул. "Петроханска ". 49-годишен столичанин пътувал към София със специфичен фирмен автомобил "Рено Мастер ". Срещу посоката на придвижване на пътя ходила 77-годишна жена от Бързия, заради липса на тротоар или прием. Шофьорът не съумял да заобиколи бабата и я блъснал с дясно странично огледало за задно виждане на автомобила.
Вследствие на удара дамата паднала на земята. На мястото пристигнала кола за спешна помощ и тя била превозена в монтанската болница. След като била прегледана медиците открили, че тя е тежко ранена с заплаха за живота.
На местопроизшествието е осъществен оглед. Съставен е акт по Закона за придвижването по пътищата и е публикуван протокол за ПТП с потърпевши лица.
Водачът е пробван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като пробите са негативни. Образувано е досъдебно произвеждане, работата по случая продължава в районното ръководство в Берковица.

*Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР