Жена е била застреляна от любимия си след като двойката

...
Жена е била застреляна от любимия си след като двойката
Коментари Харесай

Мъж застреля любимата си по време на секс

Жена е била убита от обичания си откакто двойката е употребила зареден револвер и секс играта е излязла отвън надзор.

23-годишният Андрю Чарлз Шинаут е декларирал пред полицията, че двамата с 24-годишната Палома Уилямс са употребявали револвера за „ полово задоволство и възбуденост “, написа "Сън ", цитира Блиц.

Мъжът инцидентно е прострелял жертвата, с която се е срещал от две седмици, в дома си във Валрико, Флорида, Съединени американски щати. Шинаут е споделил на полицията, че е бил на ръба на леглото си, а Палома сред краката му, когато се е случил съдбовният случай. Американецът е декларирал още, че двамата търкали 9-милиметров револвер Taurus по телата си, преди той инцидентно да дръпне спусъка.

Шинаут, който е задържан за непредумишлено ликвидиране, по-късно е почнал да крещи и да вика родителите си да дойдат и да му оказват помощ. Палома, която е имала сериозна рана в гръдния панер, е била превозена в болница, само че по-късно е умряла.

Мъжът е споделил пред органите на реда, че и двамата са били под въздействието на опиати по време на произшествието. Два часа преди случая той бил взел метамфетамин, а Палома фентанил - мощен опиоид.

Стрелецът допуска, че обичаната му по нехайство е изключила предпазителя, до момента в който е играела с револвера, оповестява английското издание. Полицаите, обаче не са уверени в тази доктрина, защото е мъчно да се реалокира инцидентно. Разследването продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР