Жельо Бойчев напуска ръководството на ПГ БСП за България“, ще

...
Жельо Бойчев напуска ръководството на ПГ БСП за България“, ще
Коментари Харесай

Жельо Бойчев напуска ръководството на ПГ „БСП за България“, ще напуска и парламента
Жельо Бойчев напуща управлението на ПГ „ Българска социалистическа партия за България “, ще напуща и Народното събрание
Жельо Бойчев желае да напусне управлението на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “, а в скоро време Народното събрание и политиката въобще. Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Бойчев към този момент няма да заема поста на зам.-председател на групата, само че за в този момент остава депутат. „ Няма драма. Жельо Бойчев остава член на Българска социалистическа партия, член на градската организация и с готовност интензивно да работи и да ни оказва помощ “, акцентира Нинова. Тя добави, че решението на Бойчев е подбудено от желанието му да се занимава с частен бизнес, а постъпката му да напусне поста е правилна.

От своя страна Жельо Бойчев разяснява, че няма спор нито с парламентарната група, нито с управлението на партията, а решението му е подбудено напълно от персонални претекстове. „ В момента съм депутат, член на Българска социалистическа партия и считан да извършвам тези си отговорности “, сподели Бойчев, само че не разясни до какъв брой време се чака да напусне Народното събрание.

Информацията пристигна единствено ден откакто стана ясно, че националният представител Спас Панчев от ЗС „ Александър Стамболийски “ напуща групата на „ Българска социалистическа партия за България “ и става самостоятелен народен представител. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР