Желязков уточни, че не е слушал целия запис, а е

...
Желязков уточни, че не е слушал целия запис, а е
Коментари Харесай

Росен Желязков за записа: Доверието може да се възстанови, ако Мария Габриел вземе втория мандат

Желязков посочи, че не е слушал целия запис, а е чел заглавията в медиите, свързани с него. Той разгласи още, че не е правилно, че Габриел съвсем се е разплакала по време на диалозите с ПП-ДБ и подсети, че е взел участие в тези диалози.

" Който познава Мария, знае, че тя не е от девойките, които плачат. Този роман има белезите на една доста неприятна презентация на дамата в политиката като нещо ретроградно - видите ли в един миг няма кураж и си изпуска нервите. Тази интерпретация е нездравословна ", акцентира ръководителят на Народното събрание.

Той разгласи, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще се събере през днешния ден да направи разбор на обстановката от позиция на мандата.

Риторичен въпрос е дали с изваждането на този запис в този миг не се минира процесът по сформиране на държавното управление с втория мандат, сподели ръководителят на Народно събрание.

Той отхвърли да разяснява поста във Facebook на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова: " След всичко, което чух през днешния ден, единственото, което ще им кажа е: " вратата е ей там ".  " Ние би трябвало да съумеем сега да върнем доверието в процеса, а доверието в процеса може да се върна единствено в случай че съставът на кабинета бъде задоволително уравновесен, а не кабинет с политически задания, които още на първите седмици и месеци ще взривят доверието. И тогава ще се сочи някой за отговорен - в тази ситуация ще се сочи ГЕРБ за отговорен, че е развалил кабинета ", разяснява Желязков. Според него значим поръчител ще е " Демократична България ", които са упорствали за експертен кабинет и са отказали да оферират свои хора в него. 

Според Росен Желязков значим поръчител ще е " Демократична България ", които са упорствали за експертен кабинет и са отказали да оферират свои хора в него.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР