Железопътната мрежа на Обединеното кралство беше засегната от наводнения и

...
Железопътната мрежа на Обединеното кралство беше засегната от наводнения и
Коментари Харесай

Картографирано: Обединеното кралство засегнато от повече от 600 предупреждения и сигнали за наводнения след пороите от бурята Хенк

Железопътната мрежа на Обединеното кралство беше наранена от наводнения и спирания на електрозахранването във вторник следобяд, като доста оператори оповестяват за продължаващи проблеми при пътуването до работното място на идната заран.

Greater Anglia сподели, че към момента изпитва съществени разстройства, като има предизвестия за неразрешено пътешестване по маршрутите в Норич, Колчестър, Питърбъро и Кеймбридж, до момента в който South Western Railway сподели, че разстройствата, свързани с бурята, евентуално ще продължат през целия ден.

Great Northern Rail сподели, че услугите ще бъдат отсрочени от Кеймбридж до Ели и Кингс Лин до 10 сутринта в сряда, защото те работят за ремонт на развалени надземни кабели и премахване на развален трен.

Southern Rail също сподели, че се чакат закъснения с настоящите поправки сред Uckfield, Buxted и Crowborough, до момента в който Great Western Railway сподели, че проблемите евентуално ще бъдат до края на деня заради тежки наводнения сред Swindon и Bristol Parkway.

Стотици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР