Желанието на Барселона да намали максимално загубите си може да

...
Желанието на Барселона да намали максимално загубите си може да
Коментари Харесай

Барселона ще спести 5 милиона евро, ако забие Коутиньо на пейката

Желанието на Барселона да понижи оптимално загубите си може да принуди Филипе Коутиньо да гледа мачовете на отбора до края на сезона от трибуните.

Бразилският национал е все по-близо до завръщането си в игра след травма. Миналата седмица той стартира самостоятелни тренировки в клубната база. Прогнозите са, че Коутиньо ще е подготвен за игра през март, само че може да се окаже, че ще би трябвало да изчака повече време.

Според журналистът на AS Хавиер Мигел Барселона ще се опита да не задейства уговорка, съгласно която да би трябвало да заплати спомагателни 5 милиона евро на Ливърпул. Според трансферната сделка на каталунците с британския първенец, Барса ще би трябвало да заплати 5 милиона евро, в случай че Коутиньо изиграе още 7 мача с каталунския отбор.

Не са загадка финансовите проблеми на Барселона. Появиха се информации в Испания, съгласно които клубът дължи общо 112 милиона паунда на 19 тима. Твърди се, че Барса е задлъжнял с 25 милиона точно по договорката за закупуването на Коутиньо и надали би желал да усили дълга си с още 5 милиона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР