Желаещите отпуска трябва да си вземат почивни дни през март,

...
Желаещите отпуска трябва да си вземат почивни дни през март,
Коментари Харесай

Това са най-добрите месеци за отпуска пред 2022 година

Желаещите отпуска би трябвало да си вземат почивни дни през март, септември или декември следващата година, поучава специалист.

Първо би трябвало да решите какво желаете от ваканцията - в случай че имате потребност от пари, би трябвало да обърнете внимание на месеците, в които има най-вече работни дни, споделя пред организация Prime Светлана Краснянская, началник на отдел за човешки запаси.
Никога не топлете повторно тези храни, стават рискови за тялото
Знаете ли, че някои от най-консумираните ястия могат да нанесат избрани вреди върху организма ни? За да се възползваме оптимално от...
Прочети повече
Според нея през 2022 година служащият би трябвало да избере март, септември, декември, в които има 22 работни дни, както и август - 23 работни дни.

" Ако чиновниците не се опасяват от загуба на пари, само че желаят да почиват по-дълго, тогава може да прибавят и празниците към ваканцията си. Трябва да се има поради, че в случай че ваканцията се падне в почивен ден или празник, служителят почива по-дълго от нормално, само че няма да получи възнаграждение ", припомня Краснянская.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР