Жегите в ОАЕ накараха мнозина да потърсят прохлада в пещера,

...
Жегите в ОАЕ накараха мнозина да потърсят прохлада в пещера,
Коментари Харесай

Живеещите в ОАЕ се крият от жегата в пещери от полска каменна сол

Жегите в ОАЕ накараха мнозина да потърсят хладина в пещера, направена напълно от каменна сол. А като допълнение към свежия въздух, посетителите получават и бонус – възстановяване на здравословното положение, оповестява организация Ройтерс.

Създаденото, ситуирано в Ал Айн, предлага многообразие от лечебни процедури, в това число халотерапевтични сесии, по време на които посетителите вдишват кондензиран със сол ветровит въздух. Други идват в пещерата просто с цел да се провиснал , до момента в който потапят краката или цялото си тяло в солта.

Емирството е изправено пред възходяща конкуренция

Любопитното в тази ситуация е, че каменната сол е импортирана от полския град Краков. Тя е известна със своите негативно заредени йонизирани частици, както и с това, че има 84 микроелемента и минерала.

Някои от посетителите в пещерата изясняват, че заравянето в солта усъвършенства дишането и съня . Освен това посредством процедурите хората се борят с кожните инфекции понижават равнищата на всекидневен стрес.

Този способ усилва с почти 10 до 30% годишното равнище на преваляванията

Няколко източника сочат, че халотерапията (здравословен способ за изчистване на токсините от дихателната система) е открита за първи път към 1800 година, когато солните миньори в Полша виждат изгодите за здравето си.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР