Жан-Люк Домпе и Вилиам Микелбренсис подновиха тренировки с Хамбургер ШФ,

...
Жан-Люк Домпе и Вилиам Микелбренсис подновиха тренировки с Хамбургер ШФ,
Коментари Харесай

Двамата футболисти на Хамбургер, участвали в пътен инцидент, подновиха тренировки

Жан-Люк Домпе и Вилиам Микелбренсис възобновиха тренировки с Хамбургер ШФ, откакто бяха санкционирани от управлението на немския клуб поради присъединяване в пътен случай, потвърдиха от клуба в четвъртък. Двамата футболисти към този момент са разполагаем на старши треньора Тим Валтер за дуела против Хайденхайм от Втора Бундеслига в събота.
 Хамбургер ще санкции двама играчи поради автомобилна злополука Хамбургер ще санкции двама играчи поради автомобилна злополука
Властите в Германия оповестиха, че проверяват хипотетично незаконно съревнование на пътя сред двамата футболисти, които е трябвало да изчакат идването на представителите на управляващите поради злополуката наоколо до пристанището в Хамбург. Свидетели описват за противозаконна конкуренция сред два бързи автомобила, които по-късно са били иззети от служителите на реда.

Домпе и Микелбренсис се срещнаха с управлението на някогашния европейски клубен първенец, след което публично се извиниха за случилото се. Отборът от Хамбург заема второто място в класирането във Втора Бундеслига и има съществени шансове да завоюва промоция пет години след изпадането си от елита.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР