Жълтите павета пред сградата на Народното събрание в София ще

...
Жълтите павета пред сградата на Народното събрание в София ще
Коментари Харесай

След ремонта: Пренареждат наново жълтите павета пред парламента

Жълтите павета пред постройката на Народното събрание в София ще бъдат пренаредени отначало. Това научи DarikNews.bg от Столичната община.
Припомняме, че ремонтът в центъра стартира през юли и включваше пренареждане и замяна на паветата, както и възобновяване на пътната маркировка в региона.
Гаранцията на ремонта е 5 години. Проектът е на стойност от 17 милиона лв.. Заложено бе ремонтът да завърши до 10 септември 2022 година, само че се забави с няколко дни.
" Спаси София " и очевидци обаче сигнализират, че пътната настилка е проблематична и ремонтът не е осъществен въобще качествено и е издържал едвам седмица.
От Общината обясниха, че фотосите в обществените мрежи са главно от сектора пред постройката на Българска академия на науките, където не е имало ремонт.
" В последните няколко дни екипи на общината установяваха разбърквания на жълтия паваж на дребни сектори от пътните платна на бул. „ Цар Освободител “ пред постройката на Народното събрание. Възложено е на фирмата-изпълнител да сътвори организация за пренареждане на паважа в тези зони незабавно след стабилизиране на времето и подобаващи метеорологични условия ", твърдят още от общината.
При пренареждането ще се поправя надлъжната и напречната връзка с неремонтираните сектори. Това ще ограничи приплъзването на новонаредения паваж по посока на неремонтираното кръстовище при Българска академия на науките, в което има необятни фуги, позволяващи придвижване. Пренареждането на всички сектори, в което открито разбъркване, е за сметка на фирмата-изпълнител, прецизират от " Московска 33 ".  
Обектът е част от главния ремонт на карето сред бул. „ Цар Освободител “, „ ул. Московска “, бул. „ В. Левски “ и ул. „ Г. С. Раковски “, който е в развой на осъществяване и не е признат от Столичната община.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР