Жълт код за сняг и поледици в 19 области. В

...
Жълт код за сняг и поледици в 19 области. В
Коментари Харесай

КАТ с извънредни мерки по празниците


Жълт код за сняг и поледици в 19 области. В навечерието на Националния празник и трите почивни дни, кат се готви за натоварени пътища. Каква е ситуацията сега и какви ограничавания ще бъдат в действие?

Почти четвърт милион автомобила се чака да изоставен столицата поради идните трите почивни дни. Очаква се да бъдат натоварени автомагистралите „ Тракия”, „ Струма” и пътят за Кулата.

Въвеждат се ограничавания за тежкотоварните коли над 12 тона по автомагистрали и директни пътища от 16 до 20 часа на 2-ри и на 5-ти март.

Полицията поучава да не предприемате пътувания в Северна и Североизточна България, в противоположен случай да бъдете добре оборудвани - цялостен контейнер и заредени телефони.

„ Главна дирекция „ Национална полиция” ще следи най-много за водачи, които използват алкохол, или наркотични субстанции, ще гледаме за неправоспособни водачи”, съобщи основен контрольор Росен Рапчев от Главна дирекция „ Национална полиция”.

„ Още в границите на идващите часове ще вали дъжд, ние приготвяме пътищата със сол, с цел да може да предотвратяваме замръзването на асфалта и водата по него”, разяснява министърът на районното развиване Николай Нанков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР