Жалко е, че за шест месеца счупиха държавата и сринаха

...
Жалко е, че за шест месеца счупиха държавата и сринаха
Коментари Харесай

Бойко Борисов: За шест месеца сринаха всичко, заради пари се скараха

Жалко е, че за шест месеца счупиха страната и сринаха всичко. И в този момент искащи да ръководят няма. Всичко е толкоз тъжно, че единствено смехът може да ни избави. " Всичко е толкоз тъжно, че единствено смехът може да ни избави ".

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след решението на Българска социалистическа партия да върне несбъднат мандата. " Нинова два пъти си подаде оставката като водач на Българска социалистическа партия, не е обикновено освен това състояние да ръководещ цяла страна " За правова страна в България към този момент не може да се приказва след тази година и половина - не се съблюдават нито Конституцията, нито законите. Вчера вършат публично разискване на нещо, което към този момент са приели в Народното събрание - все едно правиш годеж след сватбата.

Кое е чудното, че партията, провалила се на изборите, се оказва, че ще прави държавно управление, уточни Борисов. Толкова е тъжно. За година и половина пътищата са в ужасяващо положение, никакви поправки, рискови са за хората. Заради пари се скараха и се сринаха.

" Дългът е голям, еврозоната е забравена тематика, инфлацията е чудовищна ", добави Борисов. " За година и половина пътищата са в ужасяващо положение, никакви поправки, рискови са за хората. Заради пари се скараха и се сринаха. Слави Трифонов по неговия си метод по този начин ги иронизира, че предложи да отидат да го арестуват, че е отговорен за всичко.

И те не отиват. ГЕРБ ни няма от повече от година, а кое чухте за справяне с корупцията? Точно противоположното - оръжие, жито, контрабанда, разликата в тока - от 80 лева при Борисов, през днешния ден е 1400 лева Гориво 1,50, през днешния ден 3,70, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР