Жалко е, че теми като тази за апартамента на Цветан

...
Жалко е, че теми като тази за апартамента на Цветан
Коментари Харесай

Борисов: Цветанов за два апартамента яде бой, защо му трябваше пак?

Жалко е, че тематики като тази за жилището на Цветан Цветанов изпращат на назад във времето всичко положително, което ГЕРБ прави. Всичко това потъва, отпътува. Яд ме е, толкоз положителни неща вършим, че просто ни отива силата – по този начин, всеки ден. Вчера Министерският съвет отпусна 53 млн. лева за великденски надбавки за пенсионерите. Представете си вест, която пускате – държавното управление отхвърли или няма да има великденски надбавки. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка абсурда към новия апартамент на зам.-председателя на партията Цветанов. Борисов е в Брюксел за постоянния Европейски съвет.

"Говорих с Цветанов по телефона. Ще приказвам още един път, само че не ми е приятна тази тематика. Ще изчакам малко време, прокуратурата и КПКОНПИ да се произнесат. Трябва да поддържа и сътрудниците от ГЕРБ, тъй като те ми споделят - "Ти режеш глави и гониш, а другите водачи поддържат даже отговорните. И това, че другите са маскари, нас не ни визира. Свикнали сме на всевъзможни корупционни схеми, въпросът е ГЕРБ прави ли по този начин? Уверявам ви, че доста деликатно ще проследя тези покупко-продажби. Винаги в ГЕРБ сме взимали правилните решения. Това, че другите са маскари, нас не ни оправдава. Въпросът е честен, а освен дали покупко-продажбите са законни или не. Всичко това е доста добре планувано и Цветанов би трябвало да си направи изводите от кое място пристигна тази офанзива и по това време. Не са дребни деца. Мъчно ми е, че направиха толкоз положителни неща, а този скандал в този момент ни удря ", разяснява Борисов.

Той изрази учудването си, че Цветанов е избрал този миг да реши жилищния си въпрос: "Имаш в по-хубавата част на квартала два жилището и за тях си ял пердах, и в този момент кое наложи да го направи тъкмо в този момент?! "

Борисов акцентира, че предстоят тежки диалози, защото обстановката с Брекзит и отлагането е извънредно тежка.

„ Темата „ Брекзит “ касае десетки хиляди български жители и не малко англичани, които живеят в България. Изключително угрижен съм от това, което се случва. Времето изтича. Хиляда дни се работи по Брекзит, остават още седем и е цялостна неизясненост “, разгласи министър-председателят Бойко Борисов пред медии, преди началото на работната сесия на Европейския съвет във формат ЕС-27, който ще заседава по член 50. „ Не виждам по какъв начин това, което желае Англия до 30 юни, може да се поддържа. Това значи, че техните евродепутати би трябвало да вървят на предизборна акция, да пропагандират за Европейския съюз и какво ще пазят в Европейски Съюз “, сподели Борисов и акцентира, че в случай че има пролонгация - тя би трябвало да бъде къса.

По тематиката за разглеждането на пакета „ Мобилност “ от Европейския парламент министър председателят Борисов разяснява, че българското държавно управление и представителите на страната в Екологичен потенциал ще продължат с напъните си против приемането на разпоредбите, ощетяващи транспортните служащи, освен в България, само че и в други европейски страни. „ Днес приказвах и с Таяни, социалистите и либералите гласоподават пакетът да влезе за разглеждане. Извънредно, макар, че са нарушени някои от разпоредбите. В България те приказват друго, а през днешния ден техните партии тук направиха това “, разяснява министър-председателят.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР