Жалба пред прокуратурата за участие в престъпления срещу човечеството е

...
Жалба пред прокуратурата за участие в престъпления срещу човечеството е
Коментари Харесай

Внесоха жалба срешу Шрьодер за участие в престпъпления срещу човечеството

Жалба пред прокуратурата за присъединяване в закононарушения против човечеството е импортирана срещу бившия немски канцлер Герхард Шрьодер. Вестник " Бадише Нахрихтен ", представен от Франс Прес, оповестява през днешния ден, че жалбата е импортирана предходната седмица в прокуратурата в Хановер, а през днешния ден е била препратена до Главния прокурор на Германия в Карлсруе. Хановерската прокуратура удостоверява тези обстоятелства, написа " Факти ".

От обявата излиза наяве, че жалбата е ориентирана и против други лица. Главната прокуратура в Карлсруе обаче към този момент не е дала отговор на питане на вестника по въпроса. Както е известно, против Шрьодер в последно време имаше редица рецензии в общественото пространство поради това, че не се е дистанцирал от съветския държавен глава Владимир Путин.

Герхард Шрьодер е ръководител на Съвета на акционерите на Акционерното сдружение " Северен поток " и ръководител на Надзорния съвет на съветския държавен енергиен тръст " Роснефт ". Бившият канцлер също така се кандидатира за член на Надзорния съвет на различен съветски енергиен тръст - " Газпром ", който е най-големият международен експортьор на природен газ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР