JAGUAR разпространи първата официална информация, снимки и видео на версия 2021 година

...
JAGUAR разпространи първата официална
информация, снимки и видео на версия 2021
година
Коментари Харесай

Новият JAGUAR F-PACE 2021 получи зареждаема plug-in хибридна версия

JAGUAR популяризира първата официална информация, фотоси и видео на версия 2021 година на F-PACE, която дебютира с изцяло нов интериор, трансформиран екстериор и множество софтуерни нововъведения.

JAGUAR F-PACE получава по този начин напълно нов преден капак, нови напълно диодни фарове, нова решетка, нови задни светлини и ризница, а в интериорът му откриваме още по-висококачествени и луксозни материали.

В двигателната гама на JAGUAR F-PACE са добавени зареждаема (plug-in) и mild хибридни версии, като първата от тях обещава възможност за изминаването на до 53 километра в напълно електрически режим. mild хибридните модификации са изпълнени с бензинов и дизелов мотор, а зареждаемият хибрид P400e PHEV обещава максимална мощ от 404 конски сили.



JAGUAR F-PACE получава най-новата еволюция на бордовата система Pivi Pro, която е комбинирана с напълно нов 11.4-инчов извит централен екран, опция за обновяване на бордовата система по въздуха, система за гасене на шума в интериора InnovativeActive Road Noise Cancellation, вътрешен йонизатор с филтрираща функция и други.

Всички модификации на JAGUAR F-PACE към този момент са оборудвани с умна система за задвижване на четирите колела и осемстепенна автоматизирана предавателна кутия. В дизеловата гама са включени предложения с мощности от 163 до 300 конски сили, а в бензиновата такива от 250 до 404 конски сили.



Клиентите на JAGUAR F-PACE можат да избират между равнища на съоръжение S, SE и HSE, всяко едно от които може да бъде изпълнено и с R-Dynamic спецификация. Наличен също по този начин за всички модификации е и Black Exterior Pack пакетът.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР