Изявлението на Корнелия Нинова е изпълнено с лъжи. Това ниво

...
Изявлението на Корнелия Нинова е изпълнено с лъжи. Това ниво
Коментари Харесай

Валери Симеонов отговори на Нинова: БСП в паралелна държава ли си живеят?

Изявлението на Корнелия Нинова е изпълнено с неистини. Това равнище цапа партиите и Народното събрание, цапа и мен. Позицията ни е, че на подобен вид документи не би трябвало да се дава публичност. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов от парламентарната естрада.

"Вчера нямаше извънредна вест и разклащане, къде виждате скандал. Българска социалистическа партия в паралелна страна ли си живеят. Какъв скандал, записът беше пуснат от средата. Аз като публицист от 1992 г, споделям, че по този начин не се прави ", добави водачът на НФСБ.

"Спорно е до какъв брой Елена Йончева е журналистка. Тя не може да бъде одобрявана като човек, който вади същинска информация. Както стана и с кино лентата и за оградата по границата. На тази журналистка ли да имаме вяра ", попита Симеонов.

"Йончева е объркана. Всички ние приблизително интелигентни хора считаме, че Българска социалистическа партия са взели човек, който не знае какво прави, с цел да прави някаква работа. Не злоупотребявайте с нея, ще я вкарате в пандиза ", разяснява още той.

"Прокуратурата през вчерашния ден "пресоли " манджата. Трябва да забележим резултатите от работата им, а не втурването им в тематика. Вместо да се втурват, с цел да угодят на обществото, да ревизират забатачените си инспекции ", приключи Валери Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР