Изящното тяло на балерините пленяват със своята пластичност и ефирност.

...
Изящното тяло на балерините пленяват със своята пластичност и ефирност.
Коментари Харесай

Диетата на балерините

Изящното тяло на балерините пленяват със своята гъвкавост и ефирност. За балерините е безусловно наложително да поддържат идеално тегло.

Преди да започнете диетата на балерините, подгответе организма си за измененията в храненето благодарение на два разтоварващи дни. През първия ден закусете с една чаша доматен сок, обядвайте с две чаши доматен сок и филийка пълнозърнест самун и вечеряйте с една чаша доматен сок.

През втория ден закуската е чаша топло мляко, обядът е чаша айрян и филийка пълнозърнест самун, вечеря няма.

Диетата на балерините продължава четири или пет дни, като би трябвало да се има поради, че в този интервал организмът би трябвало да се пази от физически натоварвания.

 тънка талия

Всеки ден менюто е едно и също. Закуската е 100 грама извара с една супена лъжица сметана, половин шепа стафиди, пресни плодове или мед. Друг вид на закуската е мюсли с вода или сандвич от филийка пълнозърнест самун и късче кашкавал.

Втората закуска е чаша прясно изцеден портокалов сок. След половин час се изяжда една ябълка и се изпива чаша обезмаслено кисело мляко, разрушено с малко минерална вода.

Обядът е 100 и петдесет грама ориз с малко късче риба и салата от свежи плодове. Десертът е ябълка и едно късче естествен шоколад.

Следобедната закуска е зеленчуков, месен или рибен бульон. Вечерята е печена риба със задушени зеленчуци и салата от свежи зеленчуци и зелени подправки.

 здравословно хранене

За четири дни се смъкват три кг и половина.

По-дългият вид на диетата на балерините продължава петнадесет дни, през които се смъкват до 10 кг. Диетата се състои в това да се спре потреблението на месо, яйца, мляко и млечни артикули, подправки, домати, картофи, шоколад, кафе. Набляга се на броколи, овесени ядки, леща, риба.

Закуската е овесени ядки, накиснати в гореща вода и подсладени с половин лъжичка мед. Обядът е зеленчукова чорба и зеленчукова салата. Вечерята е риба, салата и гарнитура от ориз.

Всеки ден се изпиват по два литра вода. Между храненията може да консумирате зеленчуци и плодове, само че без грозде и банани. Не пийте вода по време на хранене, пийте я половин час преди хранене и един час след хранене.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР