Извлечени от него смоли, соли и етерични масла са основна

...
Извлечени от него смоли, соли и етерични масла са основна
Коментари Харесай

Всичко Друго Бледнее! Никакви Усилия И Лишения, Варите И Топи По 2-3 Кг На Месец, Фигурата Става Уау!

Извлечени от него смоли, соли и етерични масла са съществена съставна част на доста от тези хапчета, само че наред с още нездравословни субстанции, които форсират резултата, само че основават разнообразни проблеми.

На първо място би трябвало да се знае, че при билките се желае самообладание и неизменност. Те са с удължено деяние, т.е. работят с струпване. И второ - не може да се чака вълшебен резултат. Няма по какъв начин чаят да топи килограми, в случай че храненето е по този начин или другояче несъобразено с естествените потребности на организма. Най-добре е да се съчетае със здравословен хранителен режим, предава " 24 часа ".

Как се пие

Изпозват се корените. Те съдържат етерични масла, дъбилни субстанции, минерални соли, смоли, захари. А ето я и рецептата - 2 с.л. корени от гръмотрън се запарват за половин час в 400 мл вода. После се прецеждат и течността се пие на три елементи - по към 100 мл. Най-добре след хранене, а не на гладно. Запарката е най-хубавата форма за банкет, тъй като по този метод се резервира наличието на потребните етерични масла в корените.

Чаят има противен усет - безвкусен и горчив, който обаче може да се притъпи с чаена лъжичка мед и малко прясно мляко. Пие се 10 дни, а след това се почива 5-7 дни. Не се предлага за подрастващи и е добре да се вършат 3-4 курса (по 10 дни с почивки сред тях) не повече от 2-3 пъти годишно.

Какъв е резултатът

Различен за всеки организъм. Едни смъкват 6 кг за 2 месеца банкет (тоест 3-4 курса по 10 дни с почивките), други - по 1 кг за 1 месец. Това, на което би трябвало да се обърне внимание, е, че чаят от гръмотрън има мощен диуретичен резултат и убива апетита. Затова
не е подобаващ за хора с ниско кръвно или хора, които не трябва да одобряват диуретици. Добре е първият банкет - 3 пъти по 100 мл дневно, да се направи в почивен ден, с цел да се ревизира по какъв начин ще подейства. Така, в случай че се почувствате отпаднали, няма да се постанова да ходите на работа, а може да си почивате и, несъмнено, да спрете чая. А и по-добре да сте у дома, имайки поради, че билката подтиква честото уриниране. Бонусът от това диуретично деяние е понижаване на целулита, който в действителност се дължи на задържане на вода. Билкарите я предлагат и за инфектиране на пикочните пътища, камъни в бъбреците, подагра и други болести. При някои е допустимо да се появят стомашни киселини, което също значи, че приемът би трябвало да се спре.

Къде да я намерим

Корените от гръмотрън се продават във всяка дрогерия, а и в някои аптеки. Ако ще го берете, ще го познаете по разклоненото бодливо стъбълце, дебелите листа и розовите цветове. Те цъфтят цяло лято - от юни до септември. Добре е билката да се бере преди или след този интервал, когато цветове още няма или когато са узрели. На височина растението доближава към половин метър. Вирее край реки, само че и по сухи песъчливи почви. Но не в планините - може да го намерите до 1500 м надморска височина.

Как да засилим резултата

Някои аптекари предлагат за по-силен резултат гръмотрънът да се пие дружно с чай от глухарче. Неслучайно и двете билки се съдържат в една от рецептите на Ванга. За затлъстяване тя препоръчвала запарка от 100 г кори зърнастец и корени глухарче и по 50 г корени гръмотрън, стръкове полски хвощ и плодчета копър. 1-2 с. л. от тази примес се варят 3 мин в 3 ч.ч. вода, киснат 1 час, прецеждат се и се пие по 1 непълна ч.ч. 3 пъти на ден преди ястие за 1-2 месеца. След отмора от 1 седмица може да се повтори. Но и тя предлага този курс да е съпроводен от нискокалорична диета. Защото билката е лечебна, а не вълшебна.

Както с всяко нещо, даже и с нейния благоприятен резултат не трябва да се злоупотребява, тъй като несъразмерното обособяване на течности лишава организма от значими микроелементи - калий, натрий и така нататък, които се съдържат в урината. Затова упоменатите нагоре почивки сред курсовете са наложителни.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР