Извинявам се за думите си "няма кой да ме накаже".

...
Извинявам се за думите си "няма кой да ме накаже".
Коментари Харесай

Цветанов: В ГЕРБ няма различни мнения, всички се съобразяват с един човек

Извинявам се за думите си "няма кой да ме накаже ". Това съобщи някогашният втори в ГЕРБ и водач на партия "Републиканци за България " Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той разяснява думите си в "Панорама " по Българска национална телевизия от март 2019 година във връзка подадената от него оставка в подтекста на абсурда "Апартаментгейт ".

,,Тези думи бяха интерпретирани и взети от подтекста на целия диалог, който имах в "Панорама ". Действително се оправдавам за тези думи, в случай че са били възприети по дословен метод, че фактически съм изразил мнение, че няма кой да ме накаже'', изясни Цветанов и бе безапелационен, че към оня миг е взел персонално решение да напусне Народното събрание.

Това беше подтекстът и методът, по който се показах: че аз съм взел решение да напусна Народното събрание, а не че някой ме е предиздвикал да го направя, уточни още Цветанов.

Той изясни, че всичко, което е направил във връзка с покупката си на жилище, е да размени два жилището за един.

Разликата от 39 кв. метра, която се получава, е закупена по банков път със 100 000 лева Всичко е изяснено, всичко е ясно и всичко е направено оптимално транспарантно, разяснява той в изявление за Actualno.com

,,Никога и по никакъв мотив, нито някой от фамилията ми, се е облагодетелствал с някакви управителни позиции или позиции, които са получени, като развиване след моето избиране и влизане в Народното събрание, или присъединяване в изпълнителната власт. Няма нещо, което да съм направил в политиката, което да е било в ущърб на правилата и прозрачността'', акцентира Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Според Цветанов казусът в партия ГЕРБ е, че там никой не споделя особеното мнение.

Никой не споделя това, което има като чувство и това, което получава като противоположна връзка от обществото. Всеки се преценява с това, което споделя един човек в партията, разяснява обстановката в партията на Борисов някогашният ѝ заместник-председател.

Цветанов смята, че страната ни сега е във външна изолираност.

Вие виждате, че няма единна позиция на Европейската национална партия в отбрана на Борисов. За всички е ясно, че това ръководство сега е непрозрачно. Това ръководство докара до положение, в което хората и бизнесът към този момент се опасяват да не бъдат атакувани по институционален път от който и да било, добави Цветанов.

Той не изключи някой да употребява даже държавния запас, с цел да дискредитира неговата партия "Републиканци за България " още в зародиш. Цветанов акцентира, че членовете на политическия му план са солидарни с демократичната общественост и желаят предварителен парламентарен избор.

Никога и по никакъв мотив, нито някой от фамилията ми, се е облагодетелствал с някакви управителни позиции или позиции, които са получени, като развиване след моето избиране и влизане в Народното събрание, или присъединяване в изпълнителната власт. Няма нещо, което да съм направил в политиката, което да е било в ущърб на правилата и прозрачността, разяснява най-после Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР