Известното шоу Сделка или не“ се завръща тази есен в

...
Известното шоу Сделка или не“ се завръща тази есен в
Коментари Харесай

„Сделка или не“ се завръща на екран с нов водещ. Кой е той?

Известното шоу „ Сделка или не “ се завръща тази есен в ефира на NOVA телевизия.

се излъчва за първи път през 2005 година Тя в български вид на Deal or No Deal. Голямата премия доближава до сумата от 100 000 лв.. Има кутии, в които се крият сумите от 1 ст. до 100 000 лева

До 2018 година водещ на предаването е Румен Луканов.

Тази година водещ на предаването ще бъде обичаният артист Ненчо Балабанов, прочут ни от развлекателно и обществено ангажирано предаване „ Господари на ефира “ и известния български сериал „ All Inclusive ”.

Епизодите ще се излъчват всеки работен ден от 18 ч.

За 10 години в българския ефир предаването раздаде над 10 милиона лв.. Първият участник, който печели в първия сезон на шоуто е Венета Райкова със сума от 75 000 лв.. От всички участници, единствено 7 печелят огромната премия.

Сега предаването ще се осъществя от „ Нак-Зак Вижън “ ООД. То ще бъде с напълно актуализирано студио и се чака да стартира през есента на 2023.

В момента тече кастиг за участници в уеб страницата на NOVA телевизия.

Популярният артист показа пред NOVA: „ Много съм благополучен да бъда водещ на това вълнуващо и доста обичано предаване. С неспокойствие чакам да стартират фотосите. За мен ще е и огромно предизвикването, тъй като в „ Сделка или не “ има нюанси сред смеха и сериозното. Това е една неповторима игра, в която хората по едно и също време се забавляват, могат да завоюват пари, а феновете пък – да се разтоварят и ухилен пред тв приемника в края на работния ден “.

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР