Известно е, че киселото мляко е много полезен продукт, а

...
Известно е, че киселото мляко е много полезен продукт, а
Коментари Харесай

Разтоварващи дни с кисело мляко

Известно е, че киселото мляко е доста потребен артикул, а разтоварващият ден с кисело мляко освен спомага за отслабването, само че усъвършенства общото положение на организма.

Разтоварващият ден с кисело мляко пречиства стомаха от отрови. За подобен ден би трябвало да се запасите с био-кисело мляко, то ще спомогне за по-бързото филтриране на организма.

В това отношение са доста потребни киселите млека, в които има живи бактерии от вида Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus bifidus.

За разтоварващ ден с кисело мляко са ви нужни две кофички кисело мляко. Ако не издържите целия ден единствено с кисело мляко, хапнете два портокала или две ябълки.

 Разтоварващи дни с кисело мляко

Можете да замените плодовете с 50 грама мюсли или 50 грама сушени плодове като смокини, фурми, акай бери или маки бери. Освен киселото мляко би трябвало да изпиете литър и половина вода.

Ако желаете, можете да консумирате киселото мляко с лъжица, можете да го разредите с минерална или елементарна вода и да го пиете като айрян.

Киселото мляко е елементарно усвоим диетичен артикул, който съдържа доста потребни субстанции като калий, калций, фолиева киселина. То спомага за положителното храносмилане, укрепва имунната система.

Киселото мляко спомага за намаляването на нездравословния холестерол и по този начин защищава организма от сърдечно-съдови болести.

Оптималната масленост за разтоварващия ден е 2.5 %.

Киселото мляко унищожава бактерии, които са причина за доста болести, както и за преждевременното стареене на организма.

Киселото мляко е богато на белтъчини, минерални соли, ферменти и витамини.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР