Известният влогър Фавиол Сефери сподели в своята официална страница изявление

...
Известният влогър Фавиол Сефери сподели в своята официална страница изявление
Коментари Харесай

Фавиол Сефери с първи коментар, след като го погребаха жив

Известният влогър Фавиол Сефери показа в своята публична страница изказване по отношение на виртуалното му заравяне, видя GlasNews.bg.

Днес в медийното пространство гръмна новината, че Фавиол Сефери е умрял. Тази шокираща новина беше оповестена в персоналния акаунт на Сефери в Инстаграм - там той е следван от над 70 хиляди души. Няколко достоверни източници на GlasNews.bg обаче отрекоха появилата се в медиите информация за " неочакваната гибел " на Сефери.

Оказа се, че Фавиол Сефери е жив и здрав, само че няма достъп до профилите си в обществените мрежи, така като те са хакнати от недоброжелатели, разбра още екипът ни.

" Скъпи другари, желая да ви успокоя, че съм жив и здрав! Не мога да опиша какъв брой надълбоко скърбя за всички мои другари и близки, които страдаха и се притесняваха за мен заради подправената вест за моята гибел, която беше публикувана в инстаграм и по-късно в медиите ", написа преди минути Сефери в страницата си във Facebook.

Сефери споделя, че недоброжелателите, които са му хакнали профилите в обществените мрежи, са го изнудвали. Мъжът, който има своя лична марка парфюми, твърди, че в понеделник вечерта съобщил на работещите за него, че желае да прекъсне взаимоотнощенията си с тях, като са се разбрали да се видят във вторник денем. Тази заран, когато се събудил, видял известие, което гласяло, че с цел да му върнат достъпа до профилите му, желаят да им изплати заплати за шест месеца напред.

 

" Искам да подчертая, че това е най-гнусната и нечистоплътна постъпка ориентирана против мен. Нито аз, нито някой различен заслужава да бъде подложен на нещо сходно ", прибавя влогърът, като прецизира, че към този момент е съумял да си върне достъпа до страницата във Facebook.

Фавиол Сефери изрично декларира, че ще предприеме всички нужни ограничения, както и ще употребява всички запаси, с цел да бъдат осъдени недоброжелателите, които го " погребаха " жив.

" Подобни дейности са недостойни за нашето общество. Още един път ви благодаря за вашата поддръжка и схващане. Ценя вашето другарство и съпричастност, и съм признателен, че сте до мен в този сложен миг ", приключва обявата си той.



" С дълбока горест ви оповестяваме, че загубихме нашият безценен другар и сътрудник Фавиол Сефери. Светът няма да бъде същият без усмивката, силата и любовта която даваше на всички ни. Желаем ярък полет на душата ти. Екипът на House of Insomnia сервира съболезнования на роднините и околните. Пожелаваме им доста мощ в този тежък миг и си обещаваме да продължим по пътя с обич, чест и достолепие в негова памет ", гласеше лъжливото обръщение, което се появи в профила на Сефери в Инстаграм.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР