Известният узбекистански боец от ММА Муслимбек Омонов беше убит при

...
Известният узбекистански боец от ММА Муслимбек Омонов беше убит при
Коментари Харесай

Убиха ММА боец в уличен бой след полунощ

Известният узбекистански войник от ММА Муслимбек Омонов беше погубен при махленски пердах, оповестиха от пресслужбата на полицейското ръководство в Ташкент.
Според информацията, към 1:00 часа след среднощ на 11 септември в едно от заведенията в града е зародил спор сред две компании. Младежите са решили да изяснят връзките си на улицата, където е зародил пердах.
„ В резултат на сбиването трима души са получили телесни пострадвания и са потърсили лекарска помощ. В болничното заведение един от тях, 23-годишният Муслимбек Омонов, е умрял макар положените лекарски старания. Установена е самоличността на всички участници в багра “, оповестиха от полицията.
Започнало е следствие за съзнателно нанасяне на тежки телесни повреди. Ако виновникът за гибелта на ММА боеца бъде наказан, той може да влезе в пандиза за интервал сред осем и 10 години.
Това е втори смъртен случай със състезател от смесените бойни изкуства в Ташкент напоследък. През предишното лято първенецът Жамжид Кенжаев беше погубен в един от нощните клубове в града след сборичкване с охранителите. Един от телохранителите получи присъда от 18 години затвор.
Само преди месец седем души бяха наказани на сред три месеца и шест години затвор поради нахлуване с ножове над един от най-известните узбекистански ММА бойци – Мурад Хантураев. Самият той беше санкциониран поради присъединяване си в сбиването.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР