Известният треньор по фигурно пързаляне Алексей Мишин, наставник на европейските

...
Известният треньор по фигурно пързаляне Алексей Мишин, наставник на европейските
Коментари Харесай

Руска легенда поиска алтернатива на Олимпиадата

Известният треньор по фигурно пързаляне Алексей Мишин, ментор на европейските шампионки Елисавета Туктамишева и София Самодурова, съобщи, че при положение на несполучливо обжалване на наказването за Русия, страната му може да намерения за различно съревнование на Олимпиадата в Токио.

Страната получи глоба за 4 години, в границите на които състезателите няма да могат да вземат участие на огромни интернационалните надпревари, в това число Олимпийски игри. Страната също по този начин няма право да приема международни шампионати във всички спортни дисциплини и няма право да кандидатства за семейства, а Руската антидопингова организация (РУСАДА) се елементарни с лиценза си.

„ Ако обжалването бъде отхвърлено, би трябвало да се мисли не какво се е случило, а какво следва да се случи. Трябва да проведем лично съревнование, което да бъде различно на Олимпиадата”, показа Мишин.

„ Ако бях на мястото на спортните ръководители, щях да мисля по какъв начин да основа конюнктура, която в тези сложни времена да поддържа нашия спорт. Виждам нужда от осъществяване на огромен конгрес с привличането на всички групи от нашето общество, което има отношение към спорта. Русия е спортна страна, по тази причина и форумът би трябвало да бъде оптимално широк”, сподели още именитият треньор по фигурно пързаляне.

Алексей Мишин е извеждал редица състезатели до олимпийския и международния връх. Сред тях са Алексей Ягудин, Евгений Плюшченко, Каролина Костнер, Алексей Урманов и други.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР