Известният сред редици фен - Петър Димитров, даде любопитно интервю

...
Известният сред редици фен - Петър Димитров, даде любопитно интервю
Коментари Харесай

Известен фен на Левски посочи грешка на Сираков и атакува Хубчев и Павел Колев

Известният измежду редици почитател - Петър Димитров, даде любопитно изявление пред " Gong ", в което разкри забавни детайлности от протичащото се на " Герена " в последните години и уточни коя е единствената неточност на Наско Сираков.
Авторът на книгата " Синята приказка " призна, че преди време се е опитал да организира диалог и с , само че той не се е състоял и съгласно него повода е, че " един от нас двамата не е левскар ".
Димитров счита и че Павел Колев е трябвало да си подаде оставката, сходно на Христо Йовов преди години, в случай че е считал, че шефовете не му позволяват да прави това, което самият той желае:
Защо се получи по този начин, че през последните две години се залагаше на треньори, които явно не могат да вдигнат даже малко равнището на Левски?
" Според модела „ Бащица” президент на Левски е Наско Сираков. Случи се, тъй като „ синята” общественост го уточни него за президент на клуба. В едно от първите му изявления съобщи, че завърши моделът „ Бащица”. Само че на първия мач с Лудогорец към него стояха „ Бащици”, а трябваше от дясната му страна да бъде Мъри Стоилов. Двамата основатели на „ синята приказка”. След това към Наско се завъртяха доста хора, които през годините кръжаха към президентската ложа. Какво са го съветвали не знам. Това беше неговата неточност. Животът по този начин се завъртя, че след година и два месеца Наско да се сети, че това е индивидът. Колкото и да звучи високопарно – това е индивидът за Левски! Всички видяхме това момче Мъри Стоилов по какъв начин се построи. Той е и най-хубавият преподавател на Васил Методиев ", сподели Пепи Димитров и продължи:
" Грешката беше, че година и половина Наско не взе единственото вярно решение. През последните 10-12 години имаше доста пари, а кой ли не се изреди… Стоилов се върна в миг, в който ние летяхме в бездната. Финансово в никакъв случай нямаше да си оставим клуба да банкрутира, само че спортно-технически и организационно летяхме в бездната. Той се появи в най-важния миг и в този момент бавно се изправяме. Всички тези и твои сътрудници, които през годините спекулираха, че е поради парите, в този момент мълчат и пърхат към него. Мълчат в този момент, тъй като се върна в миг, в който всичко беше завършило ".
" Бието на Левски докара тези три момчета в този момент на „ Герена” – Мъри Стоилов, както и другите двама. На фона на тези преди Иво Ивков, да не споделям какво мисля, само че хората знаят какво ми е мнението. Мъри, Дани и Иво са като кучето Цербер от гръцката митология. Те ще пазят ползите на Левски и ги пазят ".
- Защо тези преди тях в Левски се изредиха изпълнителни шефове, шефове на УС и се стигна по този начин, че бяха подписвани контракти с тези като Петър Хубчев, Насиру Мохамед, „ Макрон”, че даже и такива за хранителни добавки…?
" Директорът Ивков на първата си конференция издаде безапелационна смъртна присъда на модела „ Бащица” за Левски, за концепцията и идеологията Левски. Няма по какъв начин концепцията „ Левски” да съжителства с този модел. Ние бяхме високо горе, бяхме признати в Г14. Бяхме оазис измежду българския футбол. „ Бащицата” взема решение самичък да кара влака и се стига дотук. Дори почитателите да сме недоволни, какво можем да създадем? Решава притежателят и това е – този ще работи. Но той, че вреди на Левски, подписва контракти, които не са в полза на Левски… На Иво Ивков му бях предложил в случай че намерим един контракт, в който да е бил предпазен ползата на Левски, би трябвало в музея да го сложим през последните години. Самият модел дава опция да се случва това. Да не приказваме, че за тези 10 години левскарщината изчезна от „ Герена”. Ще дам и образец. Само доскоро имаше празненство с дечицата от набор 2006. Посочих им един наш футболист, който получава Купата на руската войска и те не знаеха кой е. Те не са отговорни, тъй като през последните 10-12 години с голямото подпомагане на притежателите слушаха по какъв начин Гонзо се кара с този, Наско се кара с оня, Мъри го съдеха. Ние съсипахме престижа на всички наши ветерани, митове. Децата не са отговорни да не знаят кой е Кирил Ивков. Ще създадем всичко допустимо, с цел да знаят ", съобщи Димитров.

" Левски не е компания, не е клуб като останалите. Левски е история и памет. Който не го е схванал, ни докара дотук. И с доста пари. Самият господин Колев споделяше, че бюджетът на Левски е 2 млн. на месец. Но в случай че ти си левскар, господин Колев, от тези 2 млн. щеше да отделяш по 200 хиляди, с цел да платиш това или това. Да отпадне дългът към Национална агенция за приходите. А не да се оправдаваш с шефовете. Щом шефовете не са ти давали да направиш това, което като левскар те кара сърцето, подай си оставката. Както го направи Христо Йовов. И той беше шеф ".
- Появиха се информации, че си провел диалог с Петър Хубчев, който не е бил на добър звук от негова страна. Имаше ли подобен диалог?
" Това не съм го споделял с никого, като се изключи шефове с Левски. И то откакто го организирах. Няма проблем да проведа разговор с левскар, даже да сме на разнообразни отзиви. Да се караме, да спориме, само че да проведа разговор. Никога не е имало проблем и по този начин би трябвало да бъде. Ние сме свободни хора. След като не се е провел разговор, един от двамата не е левскар. Той по този начин и не пожела да разбере какво желая да му кажа. Със сигурност има право да е ядосан. Един от нас двамата не е левскар. Исках да проведа разговор, само че не стана ", приключи известният със своите енциклопедични знания за Левски последовател.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР