Известният психолог Иван Владимиров – Нав е коментирал възможния фатален

...
Известният психолог Иван Владимиров – Нав е коментирал възможния фатален
Коментари Харесай

Настръхващо! Убитият психолог е предрекъл смъртта си в ,,Преди обед“: Ходих в полицията, но…

Известният психолог Иван Владимиров – Нав е коментирал вероятния съдбовен край в разпрата със съседа си. Това станало в ефира на предаването „ Преди обед “ още през месец ноември, когато приказва за еднакъв случай със убит от собствен комшия мъж.

„ Ходих доста пъти в полицията, споделят че нищо не могат да създадат. Не знам дали няма да съм следващия случай на убит “, споделя Иван Владимиров. Той разказва и хронологията на експанзията на съседа си и неговите дейности.

Тогава Нав разяснява, че самият той е неконфликтен и не основава неприятности на съжителите си в блока. Денят преди предаването вратата на мъжа още веднъж била нацапана. Нав споделя, че по входната врата като „ последователност “ се виждат „ акциите “ на Румен Тончев. Тогава Владимиров се надява, че при даването на гласност на случая ще последва и реакция.

За съдбовното „ предсказване “ на черния сюжет напомня водещата Деси Стоянова:

„ Не мога да допускам, че Иван Владимиров-Нав към този момент го няма.

Убит от съседа, тормозил го в продължение на години. Бивш служител на реда, човек, от който всички са се страхували, човек, вадил револвер, удрял различен комшия, по разказите на самия Нав.

И никой не е направил нищо, с цел да бъде спрян в точния момент.

„ Ходих доста пъти в полицията, споделят че нищо не могат да създадат. Не знам дали няма да съм следващия случай на убит “.

Нав беше седмичен коментатор в „ Преди обед “ през ноември, коментирахме случая с Иво Андреев, който си отиде на 41 от патрон на комшия в центъра на София. Днес към този момент и Нав го няма, думите му се оказаха злокобно оракулски.

Бездействието, безмълвното преглъщане и подминаването като „ маловажни “ на случаите на принуждение и тормоз, единствено тъй като ОЩЕ не са стигнали до дъно, убиват. Докога?! “
Припомняме, че закононарушението бе осъществено в сряда вечерта. Тончев се прибрал и видял вратата на жилището си в кооперация на столичната ул. „ Черковна “ нацапана. Той се ядосъл и решил, че неговият комшия Иван е отговорен. Взел оръжието си и се отправил към него.

Психологът бил прострелян в главата. Пристигналите на място медици единствено установили гибелта му, а Тончев бил арестуван. 53-годишният мъж е някогашен служител на реда, който не е в системата от 23 година Оръжието му е конфискувано, то било законно.

По разногласието сред съседите имало 12 подадени сигнала, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров.

Основната част от сигналите са подадени от Румен Тончев към майката на Иван Владимиров, сподели още основният секретар.

Фрапиращият случай разсъни вълна от отвращение за безнаказаността в страната. Това не е и първият сходен жесток завършек на съседски спор. През ноември 2022 година някогашен боен разстреля млад татко поради слагане на междинна врата.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР