Известният отец Кирил Папудов от петричкото село Кладници е бил

...
Известният отец Кирил Папудов от петричкото село Кладници е бил
Коментари Харесай

Полиция нахлу и спря погребението на известен поп, причината е потресаваща

Известният отец Кирил Папудов от петричкото село Кладници е бил открит мъртъв в дома си завчера. Възрастният мъж е открит на леглото в стаята си от неговите родственици.

Вчера почнала подготовка за погребението му, покойникът бил почистен, облечен и подготвен, с цел да бъде изпратен в последния му път, когато внезапно роднините забелязали рани по главата и странни драскотини по лицетo, написа Struma.com

Предположили, че гибелта му не е естествена и евентуално някой го е пребил.

Незабавно на място са извикани служители на реда, които спрели подготовката за погребението и сезирали прокуратурата за подозренията на околните.

Спешната аутопсия е открила, че свещеникът е бил погубен. Травмите, открити по главата на отеца са от боричкане и нанесен побой. Арестуван е и обвинено лице, локален кравар.

Отец Кирил Папудов е национално прочут. Многократно арестуван и осъждан за владение на опиати - канабис. Около 10 пъти го вкарваха в ареста, откакто в дома му се намираха килограми от наркотичната трева.

Свещеникът непрестанно обясняваше, че отглежда марихуана, с цел да лекува себе си и болната си брачна половинка Мария, която умря през 2006 година. Свещеникът се задоми наново и отново продължи да сее канабис, новата му брачна половинка при един от арестите пое отговорността и беше наказана на година и половина условно.

Жената твърдеше, че растението, което е намерено в къщата им е саморасляк и отецът няма никаква виновност. Той в този интервал бе в изискванията на условна присъда, и в случай че не бе баба Елена щеше да влезе в пандиза, по тази причина и дамата пое неговата виновност. Отецът има 5 условни присъди - 4 за канабис и 1 за нелегално оръжие.

В последните години обаче той се смири и нищо не се чу повече за него.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР