Известният израелски астролог Гал Сасон прави интересна прогноза за идната

...
Известният израелски астролог Гал Сасон прави интересна прогноза за идната
Коментари Харесай

Нестабилност през 2023 г. преди излизането от дупката, сътресения около 7 март: Гал Сасон

Известният израелски астролог Гал Сасон прави забавна прогноза за идната година:

" 2023 година стартира с ретроградни Меркурий и Марс и завършва още веднъж с назадничав Меркурий.

Това не значи, че ни чака " изгубена година ", обгърната в назадничав облак; в противен случай, може да се окаже завоалирана благословия. Нищо чудно нашите звездни водачи да ни оказват помощ да смекчим резултатите от монументалните преноси на планетите чрез ретроградни интервали, в които можем да се прегрупираме и да сменим метода. Понякога би трябвало да се изгубиш, с цел да намериш правилния път.

Каквото " горе ", това и " долу ". През 2023-та се чакат огромни промени на небето, които ще се отразят и на земята. Господарят на трансформацията Плутон минава във Водолей, откакто от 2008-ма до момента обитава в Козирог, провокирайки Голямата криза.
Тъй като ръководи вложенията и финансовите институции, той още веднъж заплашва със съществени финансови и стопански провокации през 2023–2024 година

Господарят на кармата Сатурн, комуто изискуем концепцията за наследствените проклятия (не е учудващо, откакто е изял личните си деца), напуща Водолей, с цел да скочи в безбрежните води на Риби (потопи и засуха), както прави един път на всеки 30 години с всеки зодиакален знак.
Великият покровител Юпитер също сменя одеждите си: смъква рубиненочервената военна униформа на Овен, с цел да надене марковия костюм на Телец. Главата на Дракона, сочеща към това, което би трябвало групово да овладеем, се движи обратно от Телец към Овен – тъкмо противоположното на преноса на Юпитер.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР