Известният италиански певец Джани Моранди е бил хоспитализиран по спешност

...
Известният италиански певец Джани Моранди е бил хоспитализиран по спешност
Коментари Харесай

Италианска музикална легенда влезе в болница по спешност след инцидент с огън

Известният италиански артист Джани Моранди е бил приет в болница по неотложност с изгаряния на ръцете и краката. Инцидентът се случил, до момента в който 76-годишният артист е работил в градината на вилата си в Сан-Ладзаро-ди-Савена до Болоня, оповестиха негови близки, съобщи БГНЕС.
Моранди разгласява в профила си във Facebook фотография, на която е зад кормилото на дребен трактор. В текста към фотографията написа: „ Работа в провинцията. Най-после открих ръкавици с моя размер. “
Известният артист е подрязвал храстите, които след това решил да изгори. В този миг се подхлъзнал, изгубил равновесие и паднал непосредствено в огъня. За благополучие, лицето на Моранди не е потърпевшо, само че ръцете и краката му били мощно обгорени.
Певецът е откаран с автомобил на незабавна помощ в централната болница в Болоня, след което е препратен в профилирания център по изгаряния в Чезена.
Лекарите настояват, че животът на музиканта не е заплашен. Той бързо се съвзел от първичния потрес и дори съумял да направи няколко селфита с медиците в болничното заведение.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР