Известният гръцки поп-певец Триандафилос Хаджиниколау предложи на Кирил Десподов да

...
Известният гръцки поп-певец Триандафилос Хаджиниколау предложи на Кирил Десподов да
Коментари Харесай

Десподов-мания в Гърция, попзвезда му предложи дует

Известният гръцки поп-певец Триандафилос Хаджиниколау предложи на Кирил Десподов да запишат дружно дует.

Офертата на Триандафилос пристигнала откакто чул осъществяването на българина на песента " Звъня ти, с цел да ти кажа " при посрещането му в тима.

Десподов извърши песента преди гостуването на ХИК (Хелзинки) в шампионата на УЕФА Лига на Конференциите, стъпил на стол в ресторанта по време на вечерята на отбора.

Това е традиция в ПАОК, а капитанът на България се показа доста добре и с микрофон в ръка. Песента е изключително известна в Солун, защото публиката на ПАОК чества головете с нея.

По този мотив известният артист приказва пред Радио " Метрополис 95.5 " и апропо разкри диалозите, които води с българското крило на Двуглавия орел, какъвто е прякорът на ПАОК: " Говорим с Десподов, тази ария е неговият сексапил. Той е необикновено момче и впечатли всички с песента в ПАОК. Изпълнението му беше прочувствено и в действителност се веселя за него, той е в действителност специфичен състезател ".

След това той описа, че връзката му с футбола е много мощна. Самият той на млади години е играл по терените, само че е трябвало да избира - музиката или играта.

" Зет ми е болен почитател на ПАОК, мой племенник играе за ПАОК, името му е Лагоянис и се надявам да има кариера. Подкрепям Реал Мадрид на интернационално равнище. Играх в Родос като дребен, ритал съм по ниските дивизии на Додеканезите. Тогава трябваше да предпочитам, пеене или футбол, тъй че взех решение да пея ".

" Предложих да създадем като дует, когато го чух да го пее. Синът ми играе за Ювентус и му изпратих видео, и той сподели, че би желал един ден да бъдат съотборници. Щом отворят стадионите, желая да дойда на стадион " Тумба ", с цел да видя Десподов от близко и когато вкара, целият стадион да пее песента ", сподели Триандафилос.
 Десподов остана непретенциозен след следващия си мощен мач за ПАОК
Десподов остана непретенциозен след следващия си мощен мач за ПАОК

" Няма значение кой вкарва головете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР