Известният диджей Дамян има интимни отношения с гримьора Цецо Андреев,

...
Известният диджей Дамян има интимни отношения с гримьора Цецо Андреев,
Коментари Харесай

Гей скандал с диджей Дамян

Известният диджей Дамян има интимни връзки с гримьора Цецо Андреев, настояват осведомени, написа в. "Телеграф ". Отношенията им прераснали в нещо по-сериозно напълно скоро, въпреки да се познават от много време.

Дамян се среща с майстора на четките около половинката си Ваня. Фолкпевицата употребява услугите на Андреев, който в сектора се слави като най-хубавия и не инцидентно звезди като Гери-Никол, Тита, Мария, Преслава и други му се доверяват за външния си тип.

В листата със звездни клиентки е и Ваня, а на фотосите на един от видеоклиповете й среща Цецо и Дамян, който е неразделно до нея и оказва помощ на музикалната й кариера. Запознати споделят, че Цецо незабавно хвърлил око на мъжа на звездната си клиентка.

Обвинен в гей скандал наследи Дионисий

Преди към месец му се отворила опция по време на запой с другари да разкрие възприятията си. Дамян се озовал в празнуващата компания, само че без Ваня, която не се чувствала добре и си останала у дома да почива.

Под въздействието на алкохола Цецо първо седнал в скута на Дамян, а по-късно почнал да налита на целувки. Свидетели издават, че първоначално Дамян бил очевидно обезпокоен и се дърпал, само че бързо му минало и нямал проблем от това, че известният гримьор хапе ушите и врата му.

Тази преживелица отприщила и връзката им, която се пази в цялостна загадка от половинката на Дамян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР