Известните лица на bTV и техните деца се събраха заедно

...
Известните лица на bTV и техните деца се събраха заедно
Коментари Харесай

Как пораснахме заедно със зрителите: известните лица на bTV и техните деца

Известните лица на bTV и техните деца се събраха дружно в студиото на " Тази заран " във връзка 1-ви юни и 21 години bTV. Вече порасналите деца на малкия екран доведоха личните си деца - Ели Аръмова от Спортна редакция на bTV, Петя Дикова, водеща на предаването COOLt, Мария Савкова, кореспондент на bTV Новините, Александър Кадиев, водещ на " Преди обед " и " България търси гений ".

" По-трудно е да давам отговор на въпросите на сина си Александър, в сравнение с да взимам изявленията от звезди, тъй като това е 24-часова работа. Дойдохме на по 20 и няколко години моми в компанията и в този момент сме с по едно-две деца в ръце " - показа за опита си като майка и водеща Петя Дикова.

Репортерката на bTV Новините Мария Савкова пък се грижи за своите близнаци Михаил и Мариам, които се родиха през февруари.

" Ние с децата сме най-редовните фенове на " Тази заран ", тъй като в този момент това е времето, в което сигурно сме у дома, събудили сме се и ви гледаме " - показа тя.

Дъщерята на Сашо Кадиев не за първи път влиза в студиата на bTV.

" Тати ме е водил и различен път. Той е занимателен и у дома, колкото и на подготовки " - сподели дребната внучка на Катето Евро. Последното занятие на татко и щерка е да танцуват на корейски песни като роботи.

Ели Аръмова пък споделя, че щерка й е била шокирана първия път, когато я е видяла по малкия екран, мислейки си, че майка й се крие зад тв приемника.

" Всички бяхме деца, когато дойдохме в bTV. Аз бях на 19 години. В работата си минаваме на други обороти " - споделя мемоари за спортната публицистика и майчинството тя.

" Пожелаваме си да се обичаме и да се поддържаме в нашето семейство. Това важи и за малкия екран. Защото към този момент 21 години ние се поддържаме и съществуваме и по тази причина съществуваме още! " пожела на всички Александър Кадиев.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР