Известните актьори - двойници на лидера на КНДР Ким Чен-ун

...
Известните актьори - двойници на лидера на КНДР Ким Чен-ун
Коментари Харесай

Двойниците на Ким Чен-ун и Доналд Тръмп вече са в Осака

Известните артисти - двойници на водача на КНДР Ким Чен-ун и на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, са към този момент в японския град Осака, където на 28 и 29 юни ще се състои срещата на високо ниво на Г-20, заяви в Туитър Хауърд Екс, който извършва ролята на севернокорейския началник, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ТАСС.

Двойниците на двамата държавни водачи, станали през последните години международно известни, се разхождат из Осака, снимат се с минувачите и даже ядат в жанр брудершафт обичайното ядене такояки ( пържени тестени топчета с плънка от късчета октопод). В диалози с публицисти двамата на смешка припомнят, че неотдавна са си разменили красиви и топли писма.

Кариерата на двойника на Ким стартира през 2011 година, когато артистът от китайски генезис Хауард Екс стартира да получава оферти да се снима в киното и за малкия екран, най-много в Хонконг. Той признава, че през последните три години е съумял да реализира най-голяма аналогия с водача Ким. По време на последната зимна олимпиада в Южна Корея Екс имаше минути на международна популярност, когато появяването му с двойника на Тръмп Денис Алан провокира възторг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР