Известната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало

...
Известната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало
Коментари Харесай

Искра Фидосова приюти украински бежанци в Монтана, опъна ги да работят в кръчмите ѝ

Известната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова е приютила 5 фамилии украински бежанци в Монтана, където се отдръпна след финала на политическата си кариера и се отдаде изцяло на фамилния ресторантьорски бизнес, написа vtorifront.bg.
Бившата депутатка преди месец пусна публикация в обществените мрежи, че може да помогне на бягащите от войната в Украйна.
„ Здравейте, предлагаме и имаме опция да поемем с настаняване и работа за 5 украински фамилии, в това число и с дребни деца. Ще им осигурим жилище в град Монтана, работа в ресторантьорския бизнес, както и всичко друго, от което имат потребност. Предлагаме позиции за сервитьори, барман, готвачи, аниматор за детски център, детски възпитател, камериерка. Ако е належащо, можем да докараме фамилиите от границата “, гласи обявата, към която Фидосова е оставила своя телефонен номер за контакт.
От написаното излиза наяве, че бежанците са получили заслон от Искра, само че и работят в нейните 2 фамилни ресторанта, които тя менажира след абдикацията от политиката.
Напоследък ексдепутатката има и в допълнение занимание, от което също изкарва солидни приходи, а точно организирането и реализирането на празнични украшения за сватби, кръщенета, детски рождени дни и фирмени празненства, писа „ Ретро “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР