Известната турска актриса Бергюзар Корел изригна срещу привърженици на кандидата

...
Известната турска актриса Бергюзар Корел изригна срещу привърженици на кандидата
Коментари Харесай

Известната турска актриса Бергюзар Корел изригна

Известната турска актриса Бергюзар Корел изригна против последователи на претендента за президент Кемал Кълъчдароглу, които без съвест скочиха против потърпевшите при опустошителните трусове.

Реакциите на деятели от партията на Калъчдаруглу идват, откакто стана ясно, че огромна част от гласовете в засегнатите от мощните земетресения региони са отишли за неговия съперник настоящият президент Реджеп Ердоган.

" Партията на Ердоган води в земетръсните зони, желае ми се да бяхте умрели повече “, са част от безскрупулните мнения, които се появиха в обществените мрежи, до момента в който гласовете от извършените на 14 май избори към момента се брояха.

Турската звезда, прочула се у нас като Шехерезада от известния сериал " 1001 нощ “, се възмути от сходни подмятания в нета и изригна. " Написаното е тъкмо манталитетът, който беше подложен на критика “, отсече Бергюзар Корел в персоналния си акаунт в Instagram и подсети: " Хора, които са изгубили всичко, четат тези изявления. Хора починаха! “

" Как се почувстват тези хора, опитващи се да оцелеят, когато прочетат всичко това? “, попита звездата, съобщи " Телеграф ".

" Не сме ние личностите, които ще дават отговор за помощта и солидарността, с цел да се хвалим. Ние би трябвало да сме на страната на положителното с фантазията за обич, вяра, единение и да сме дружно. Моля Ви… “, написа Бергюзар в мрежата.

Бергюзар Корел и брачният партньор й актьора Халит Ергенч бяха измежду първите, които подариха милиони турски лири за потърпевшите от земетресенията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР