Известната ирландска певица Шиниъд О'Конър, чиито песни и клипове бяха

...
Известната ирландска певица Шиниъд О'Конър, чиито песни и клипове бяха
Коментари Харесай

Шиниъд О`Конър с тежко и емоционално признание

Известната ирландска певица Шиниъд О'Конър, чиито песни и клипове бяха доста известни през 90-те години на предишния век, пусна в своя Facebook обезпокоителен 12-минутен клип, в който признава, че желае да отнеме живота си, написа в. " Дейли мейл ". О'Конър споделя, че всеки ден се бори, с цел да остане жива и се мести от мотел в мотел. Край нея няма нито един непосредствен човек и контактува само с психиатъра си.

Както и милиони други хора по света, Шиниъд страда от психическо заболяване, което по своята мощ и мъка се съпоставя със мощна наркотична взаимозависимост.   Sinead O'Connor reveals her suicidal thoughts in a heart-wrenc...
Sinead O'Connor reveals her suicidal thoughts in a heart-wrenching cry for help
Публикувахте от Daily Mail в 8 август 2017 година Най-абсурдните кавги, забъркани от Шиниъд О'Конър

Тежките фрагменти провокираха мощна паника измежду многочислените почитатели на певицата. Те й написаха топли окуражителни думи.

Полицията в Чикаго още веднъж търси Шиниъд О'Конър

Неотдавна Шиниъд попадна в болница поради камъни в бъбреците. На видеоклипа може да се види болничната лента на нейната ръка. В първите години на това хилядолетие О'Конър беше диагностицирана с биполярно разстройство на личността.

  По тематиката Шиниъд О`Конър стана баба на 48 години Шиниъд О`Конър взела свръхдоза, не желала да живее повече Певицата Шиниъд О`Конър нямала желание да поставя завършек на живота си
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР