Известната бодибилдърка Емилия Балкова и семейството й са станали жертва

...
Известната бодибилдърка Емилия Балкова и семейството й са станали жертва
Коментари Харесай

Насилие в бургаски фитнес: Вижте кой е мъжът, ударил с тръбен ключ нов наемател

Известната бодибилдърка Емилия Балкова и фамилията й са станали жертва на побой, закани и потрошено имущество от предприемача Низар Асаад. За осъщественото действия пострадалата показа в обществените мрежи, като приложи и снимков материал.

„ Поредният акт на принуждение и вандализъм, който ще остане безнаказан, тъй като системата го разрешава “ , с тези думи стартира поста си Емилия, която дружно с мъжа си държат „ FLEX Fitness Burgas “.

Асаад, който ги е нападнал, е някогашен наемател на обекта , само че от два месеца залата се стопанисва от Балкова. Фитнесът се намира в бургаския ж.к. „ Славейков “ в бл. 85 до Второ РУ-Бургас. Низар се занимава с коли и има автокъща, а залата е била на жена му, по думите на Емилия. 

По този мотив се свързахме с Балкова. Тя показа пред Искра.бг :

„ Днес видях Низар пред фитнеса да приказвам с хазяина. Аз седях настрани със сина ми и чаках мъжа ми. Когато брачният партньор ми пристигна, Низар се приближи до нас и изиска да си вземе някакви вериги и железа. Обяснихме му, че го чакахме задоволително време, с цел да си изнесе нещата и че въпросните неща към този момент сме ги изнесли да не пречат. Качихме се всички нагоре в залата. Мъжът ми отключи, а през това време Низар влезе и сграбчи от земята един тръбен ключ. Той замахна към него и го удари в региона на корема, под ребрата вляво. Започна да крещи, че всичко било негово и стартира да блъска по стените, трошейки всички огледала в обекта. “

„ Още повече тази грозна сцена се разигра пред очите на детето ми. Страх ме е, тъй като този човек е рисков. След него остана единствено неразборията и проблемите, до момента в който пред очите ми още стои изкривеното му от завист лице и виковете: „ Ти знаеш ли кой съм аз, знаеш ли какво още мога да ти направя? “ , възмутена е бодибилдарката.

Балкова уточни, че незабавно е подала сигнал до полицията , само че преди да дойдат униформените, Низар е избягал . От ОДМВР-Бургас потвърдиха пред Искра.бг , че Асаад е бил открит и арестуван за период до 24 часа . Срещу него е формирано бързо полицейско произвеждане за хулигански прояви.

От медията се опитахме да се свържем и с Асаад, само че на отсрещната страна ни подвигна женски глас, отказвайки да ни даде коментар и ни затвори телефона .

Бодибилдърката прикани за незабавни ограничения от страна на способените органи. Емилия твърди, че Низар Асаад е неконтролируем и се тормози, че откакто излезе от ареста, може да отново да посегне на фамилията й.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР