Известната американска журналистка и писателка Сулейка Джауад се появи на

...
Известната американска журналистка и писателка Сулейка Джауад се появи на
Коментари Харесай

Известна журналистка се появи на Оскар-ите с рокля на Анджелина Джоли

Известната американска журналистка и писателка Сулейка Джауад се появи на " Оскар " -ите в рокля, дело на актрисата Анджелина Джоли. Това съобщава Harper's Bazaar.

Според публицисти Джауад е първата звезда, която се появява на обществено място с тоалет от марката Atelier Jolie. Артикулът е направен от плисирана сива рециклирана коприна и включва мантия с обемни ръкави и шлейф. Върху роклята има и изображение на оркестър. Отбелязва се, че илюстрацията е респект към кино лентата „ Американска симфония “, в който журналистката играе със брачна половинка си, артиста Джон Батист.

В изявление Джауад означи, че това е първата рокля на Джоли, създадена за светско събитие.

„ Това беше нейният първи път, когато създаваше рокля за аления килим и тя предложения прелестния художник Чаз Гест да нарисува симфоничен оркестър на гърба на роклята “ , сподели тя.

През май 2023 г. Анджелина Джоли обяви старта на стилната къща Atelier Jolie. Актрисата показа в обществените си мрежи, че е била подтикната да отвори лична марка облекла и аксесоари от дългогодишното си съдействие с шивачи и производители на бижута.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР