Известна от близкото минало попфолк певица Петра е решила да

...
Известна от близкото минало попфолк певица Петра е решила да
Коментари Харесай

Попфолк певица се похвали: Жоро Илиев ми даде 300 000 лева бакшиш

Известна от близкото минало попфолк певица Петра е решила да се възвърне в медийното пространство, откакто стартира да дава интерюта и да разкрива огромни секрети, които е съумяла да резервира до момента. Така си призна за връзките й с Жоро Илиев и какъв брой пари е съумяла да измъкне от него.

„ Такъв величествен ваучър до в този момент не е имало, всички пяха с мен. Партито беше на макс. Напомни купоните от 90-те години. Тогава нямаше керемида, където да не съм пяла. Пеех на неприятните момчета, те желаеха осъществявания цяла нощ. Обичаха да се веселят.

Получавах доста бакшиши. Най-големият беше 300 000 лева от Жоро Илиев на откриването на офиса на ВИС 2 в Свиленград. Той имаше уязвимост към мен, само че аз знаех по какъв начин да запазя моята позиция. За мен всички бяха „ господине “. Не съм от хората, които желаят с цената на всичко да са номер 1 “ – споделя певицата.

Петра изрази мнението си за това по какъв начин се става звезда в днешно време: „ Девойките са доста слаби. За мен това е неестествено. Хейт за килограми съм срещала единствено в България “, Изпълнителката живя дълги години в Кипър. Казва, че обича и двете страни. Там имала бузуки с 1300 места.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР